ბლოგის მზეთამზე პურის შესახებ

პური "მზეთამზე" ცხვება "პურის დედის" უძველესი ტექნოლოგიით.
"მზეთამზე" არის სასარგებლო პური.

პური არ შეიცავს არც ერთ გრამ ხელოვნურ საფუარს.
ფქვილი არ შეიცავს არც ერთ გრამ სხვადასხვა სახის დანამატებს. შესაბამისად, პური ცხვება მხოლოდ ბუნებრივი ინგრედიენტებისგან.

მზეთამზეს ისტორია 2015 წელს დაიწყო. სწორედ ამ სახელწოდების სოფელში, ბორჯომის რაიონში, პროექტის ხელმძღვანელებმა პირველად წითელი დოლის ჯიშის ხორბალი შეიძინეს და პურის წარმოება დაიწყეს. „მოგვიანებით აღმოვაჩინეთ, რომ ეს სიტყვა სამყაროს ცენტრს, მთავარ გრავიტაციას ნიშნავს, რის გარშემოც ყველა გალაკტიკა ბრუნავს“ - ასე შეიქმნა ქართულ ნედლეულზე გამომცხვარი პური და მისი სახელწოდებაც.

შემთხვევითად გენერირებული ტექსტი ეხმარება დიზაინერებს და ტიპოგრაფიული ნაწარმის შემქმნელებს, რეალურთან მაქსიმალურად მიახლოებული შაბლონი წარუდგინონ შემფასებელს.

პური "მზეთამზე" ცხვება "პურის დედის" უძველესი ტექნოლოგიით.
"მზეთამზე" არის სასარგებლო პური.

პური არ შეიცავს არც ერთ გრამ ხელოვნურ საფუარს.
ფქვილი არ შეიცავს არც ერთ გრამ სხვადასხვა სახის დანამატებს. შესაბამისად, პური ცხვება მხოლოდ ბუნებრივი ინგრედიენტებისგან.

მზეთამზეს ისტორია 2015 წელს დაიწყო. სწორედ ამ სახელწოდების სოფელში, ბორჯომის რაიონში, პროექტის ხელმძღვანელებმა პირველად წითელი დოლის ჯიშის ხორბალი შეიძინეს და პურის წარმოება დაიწყეს. „მოგვიანებით აღმოვაჩინეთ, რომ ეს სიტყვა სამყაროს ცენტრს, მთავარ გრავიტაციას ნიშნავს, რის გარშემოც ყველა გალაკტიკა ბრუნავს“ - ასე შეიქმნა ქართულ ნედლეულზე გამომცხვარი პური და მისი სახელწოდებაც.

შემთხვევითად გენერირებული ტექსტი ეხმარება დიზაინერებს და ტიპოგრაფიული ნაწარმის შემქმნელებს, რეალურთან მაქსიმალურად მიახლოებული შაბლონი წარუდგინონ შემფასებელს.