
წითელი დოლი - ხორბლისა და წიპწის ფქვილის რუხი პური
შემადგენლობა: ხორბლის I ხარისხის ფქვილი, ცეხვილი ფქვილი,წყალი, ბუნებრივი საფუარი " პურის დედა„,მარილი, წიპწის ფქვილი.
შემადგენლობა: ხორბლის I ხარისხის ფქვილი, ცეხვილი ფქვილი,წყალი, ბუნებრივი საფუარი " პურის დედა„,მარილი, წიპწის ფქვილი.
შემადგენლობა: ხორბლის I ხარისხის ფქვილი (62%), წყალი, ბუნებრივი საფუარი "პურის დედა", მარილი, წიპწის ფქვილი
შემადგენლობა: ხორბლის I ხარისხის ფქვილი, ცეხვილი ფქვილი,წყალი, ბუნებრივი საფუარი " პურის დედა„,მარილი, წიპწის ფქვილი.
შემადგენლობა: ჭვავის ფქვილი - ხორბლის I ხარისხის ფქვილი, წყალი, ბუნებრივი საფუარი ,,პურის დედა" მოხალული ჭვავის ალაო - შაქარი, მარილი, ძირა - <2%
შემადგენლობა: ჭვავის ფქვილი - ხორბლის I ხარისხის ფქვილი - წყალი, ბუნებრივი საფუარი ,,პურის დედა", მზესუმზირა - 9%, მოხალული ჭვავის ალაო - 5%, შაქარი, მარილი
შემადგენლობა: ჭვავის ფქვილი -, ხორბლის I ხარისხის ფქვილი , წყალი, ბუნებრივი საფუარი ,,პურის დედა" მოხალული ჭვავის ალაო - 5%, შაქარი, მარილი.
შემადგენლობა: ხორბლის I ხარისხის ფქვილი,წყალი, ბუნებრივი საფუარი ,,პურის დედა" წიპწის ფქვილი, მარილი.
შემადგენლობა:ჭვავის ფქვილი ,წყალი, ბუნებრივი საფუარი "პურის დედა" მარილი.